Кимде бар...?
|
|
Дилявер | Дата: Понедельник, 05.05.2008, 20:41 | Сообщение # 1 |
Полковник
Статус: Offline
| Мында озь истеклримизни ве суаллеримизни язамыз!
Кто лучший из лучших? - я слышу вопрос. Ответ на него сразу мудрость даёт: Кто больше всех пользы народу принёс, он лучший из лучших! он - выше всего! (Абдуррахман Джами)
|
|
| |
Lacoste | Дата: Суббота, 10.05.2008, 15:16 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| мисхор кьызы в нормальном исполнении и кьырым кьызы))))))давно ищу
|
|
| |
nur@ | Дата: Суббота, 10.05.2008, 21:24 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Баллар, селям алейкум. Багъышланъыз, сизде Асие Саленинъ иджирасында йырлар олса, ялварам МУЗЫКА болюгине ерлештиринъиз. Пек истейим Сагъ олунъыз!!!
|
|
| |
Дилявер | Дата: Суббота, 10.05.2008, 21:36 | Сообщение # 4 |
Полковник
| Урметли nur@! Асие Саале "Къырым" ансамбльнинъ солисти оларакъ, о йырлагъан йырлар "къырым" ансамбль иджрасында язылгъандырлар. http://qmusic.at.ua/load/3-1-0-209 - мына бу йырны Асие Саале йырлай.
Кто лучший из лучших? - я слышу вопрос. Ответ на него сразу мудрость даёт: Кто больше всех пользы народу принёс, он лучший из лучших! он - выше всего! (Абдуррахман Джами)
|
|
| |
nur@ | Дата: Суббота, 10.05.2008, 22:06 | Сообщение # 5 |
Рядовой
| SAG OLUNIZ DILAVER! MEN ONI KORDIM ATTA YUKLEDIM OZUME AMMA ONIN DAA DA YIRLARI BAR, SHIMDI HATIRLAMAYIM SERLEVALARI NE EDI........ OLSA YUKLENIZ, LUTFEN.............................................
|
|
| |
Дилявер | Дата: Суббота, 10.05.2008, 22:11 | Сообщение # 6 |
Полковник
| Аллах разы олсын! Сиз "Къырым" групассын альбомыны юклесейдинъиз озюне, гузель олыр эди, чюнки Къырымнын чокъсу йырлары Асиенин иджрасында!
|
|
| |
lenika | Дата: Воскресенье, 11.05.2008, 22:36 | Сообщение # 7 |
Рядовой
| Селям, кимде бар Дэмирель Абдуллаевнинъ иджирасында тюркю "Сладкая Любовь"??????
|
|
| |
Дилявер | Дата: Четверг, 15.05.2008, 21:49 | Сообщение # 8 |
Полковник
| У кого есть песни связанные с праздниками!?
|
|
| |
janeet1 | Дата: Пятница, 16.05.2008, 19:49 | Сообщение # 9 |
Рядовой
| Помогите пож-та найти мелодию BONA-FLEYTA
|
|
| |
Refat | Дата: Пятница, 16.05.2008, 20:11 | Сообщение # 10 |
Подполковник
| Quote (kurtveli) И ещё Гузель Къырым " Мен бу ерде яшалмадым, насыл гузел Ветаным сен..." http://qmusic.at.ua/load/3-1-0-91 не эта?
Да прибудет с вами Сила!
|
|
| |
Дилявер | Дата: Пятница, 16.05.2008, 21:11 | Сообщение # 11 |
Полковник
| Quote (janeet1) Помогите пож-та найти мелодию BONA-FLEYTA smile smile Сделано!
|
|
| |
Alessandro | Дата: Суббота, 17.05.2008, 21:30 | Сообщение # 12 |
Сержант
| "Мейдан"да Кимсесиз чобан яни Одинокий пастух яни The Lonely Shepherd белли нагъмесинде йырлангъан бир тюркюни эшиттим. Къырым акъкъында бир тюркю, къадын йырлай. Тюркю ве иджра этиджининъ адларыны кимсе билеми?
|
|
| |
Refat | Дата: Суббота, 17.05.2008, 22:51 | Сообщение # 13 |
Подполковник
| мен де бу йырны бегенем!
Да прибудет с вами Сила!
|
|
| |
kurtveli | Дата: Понедельник, 19.05.2008, 17:56 | Сообщение # 14 |
Рядовой
| Кимде Dj Bebek Депотация бар?
|
|
| |
Дилявер | Дата: Понедельник, 19.05.2008, 18:48 | Сообщение # 15 |
Полковник
| Quote (kurtveli) Кимде Dj Bebek Депотация бар? Мына, юкледим: http://qmusic.at.ua/load/2-1-0-294
|
|
| |