Кимде бар...?
|
|
Kenegezli | Дата: Понедельник, 29.09.2008, 09:32 | Сообщение # 31 |
Рядовой
Статус: Offline
| Селям алейкум, миллет! Бир йырны къыдырам, адыны бильмейим, сёзлери ойледир: "Истанбул чевре-чети мермер таш, мермер таш... Не анам бар, не бабам бар, не къардаш, не къардаш", гъалиба Арсен Османов йырлай. Кимде бар? Пайлашсанъыз чоооокъ миннетдар олурым
|
|
| |
Adile | Дата: Суббота, 11.10.2008, 18:25 | Сообщение # 32 |
Рядовой
| лютфен, кимде Афизе Юсуф-къызы иджрасында "Эреджебим" ве "багъчаларда кестане..." йырлары олса, юкленъиз. сагъ олунъ! )
|
|
| |
gulzara | Дата: Понедельник, 13.10.2008, 21:45 | Сообщение # 33 |
Рядовой
| Cелям алейкум всем!! Никого у вас нет песни Эльнары Кучук "Артык севмеджеим"??? Очень нравится, а найти нигде не могу!!
|
|
| |
janeet1 | Дата: Суббота, 01.11.2008, 17:10 | Сообщение # 34 |
Рядовой
| Сагол, Дилявер)) Я искала как Bona-fleyta, оказывается через О, bono-fleyta поэтому я в поисковике найдти не могла. Кстати, arzulya08, у меня вроде есть "Араба къапы", я постараюсь загрузить если получ. Если эта та, о кот. ты имела ввиду.
|
|
| |
Дилявер | Дата: Пятница, 07.11.2008, 16:37 | Сообщение # 35 |
Полковник
| Quote (Adile) риджам бар... чокътан берли Сервер Какуранынъ "Эбабиль" деп йырыны эшитильмей. мейдан радиосында да мен эшитмедим... языкъки, дюльбер йыр... кимде бу йыр олса, юкленъиз, балабан риджам! сагъ олунъ! Адиле, бу йырыны бир Адиле деген къыз сайткъа юкледи! Сагъ ол!!!
Кто лучший из лучших? - я слышу вопрос. Ответ на него сразу мудрость даёт: Кто больше всех пользы народу принёс, он лучший из лучших! он - выше всего! (Абдуррахман Джами)
|
|
| |
Don_Karlione | Дата: Вторник, 18.11.2008, 11:09 | Сообщение # 36 |
Рядовой
| Эр кесге селям!!! Кимде Ление Лзмайлова тюркуси бар? Шелляле концертинде эшиттим , амма mp3 вариантында тапмадым.... Анда оле сезлер бар: Сен унут мени кеген елумы .. Чокъ сагъ олуныз!!
|
|
| |
eemirsuinov | Дата: Понедельник, 24.11.2008, 12:44 | Сообщение # 37 |
Рядовой
| Помогите найти песню Аманым Дживаным в исполнении группы"Бельбек"
|
|
| |
Дилявер | Дата: Понедельник, 24.11.2008, 21:58 | Сообщение # 38 |
Полковник
| Quote (eemirsuinov) eemirsuinov Єта песня есть на сайте! Только назівается "Джаз хайтарма"
Кто лучший из лучших? - я слышу вопрос. Ответ на него сразу мудрость даёт: Кто больше всех пользы народу принёс, он лучший из лучших! он - выше всего! (Абдуррахман Джами)
|
|
| |
йигит | Дата: Суббота, 29.11.2008, 22:12 | Сообщение # 39 |
Рядовой
| селям баллар! у кого есть песня "УНУТМА" Февзи Алиева из гр. "Дестан" . слова припева там такие: ... онынъ мавы козьлерини, онынъ ширин сезлерини ич бир вакъыт,ич бир вакъыт унутма... ОЧЕНЬ нравиться эта песня!!!! буду очень признателен если выложите эту песню на сайте!
|
|
| |
eemirsuinov | Дата: Пятница, 26.12.2008, 11:19 | Сообщение # 40 |
Рядовой
| Selam Aleykum millet Belbek ansamblnin icrasinda Bahcalarda kestane yiri kimde bar??? Добавлено (26.12.2008, 11:19) --------------------------------------------- Нет полковник ты ошибаешься!!!
|
|
| |
Ablyamit | Дата: Пятница, 26.12.2008, 18:15 | Сообщение # 41 |
Рядовой
| Приает! Где найти песню в МР3 Догъды да чолпан йлдызы
|
|
| |
Дилявер | Дата: Вторник, 30.12.2008, 20:43 | Сообщение # 42 |
Полковник
| кимде бар янъы йыл, къыш, нарат акъкъында йырлар!? юклениз лютфен!)
|
|
| |
Mishorkizi | Дата: Пятница, 02.01.2009, 11:47 | Сообщение # 43 |
Рядовой
| Селям алейкум! ищу Хоран с медленной части -полностью , и еще Алие Хаджабадинову "Чорнобривцы"
|
|
| |
-Aqmescit- | Дата: Вторник, 03.02.2009, 02:15 | Сообщение # 44 |
Рядовой
| Селям алейкум! Эдип Бахчисарайлынынъ янъы тюркюси чыкъты деп эшиттим, Бахчисарай акъкъында... Догъры мы? Эгер бирде биринъизден олса пайлашынъыз, лютфен... Сайгъыларнен...
Акимиет Аллаhнынъдыр!!! Курешмек - бизим ишимиз олмалы!!!
|
|
| |
Дилявер | Дата: Суббота, 14.02.2009, 15:36 | Сообщение # 45 |
Полковник
| Кимде вар йыр "Ким арар"? Бильмейим иджра ким эте, амма пек гузель йыр!
|
|
| |