Йырларынъ сёзлери (тексты песен, lyrics)
| |
линара | Дата: Суббота, 03.07.2010, 21:52 | Сообщение # 46 |
Рядовой
Статус: Offline
| чекъ сагъол!!!!!!!!!! Алла савлугъны берсынъ)))))))))))))))))))))))
|
|
| |
Yigithan | Дата: Понедельник, 05.07.2010, 20:14 | Сообщение # 47 |
Полковник
| Allah razı olsun!
|
|
| |
O-skin | Дата: Понедельник, 12.07.2010, 10:52 | Сообщение # 48 |
Рядовой
| Селям алейкум джемаат. "шеер чокъ дуньяда.... траляля... " и припев "акъмесджит не гузель сын сен манъа" слова и саму песню реально найти. Сагъолынъ
|
|
| |
Yigithan | Дата: Вторник, 13.07.2010, 09:54 | Сообщение # 49 |
Полковник
| Мына бу йыр http://qmusic.at.ua/load/2-1-0-354 только ее еще Кенжикаева еще поет кажется
|
|
| |
RiverRat | Дата: Понедельник, 19.07.2010, 14:16 | Сообщение # 50 |
Сержант
| Quote (O-skin) Селям алекуйм Всем. RiverRat, сразу обращяюсь к тебе:) слова песен группы Фаэтон возможно найти? К сожалению, не фанат этой группы. Если интересует какая-то конкретная песня - дай ссылку, постараюсь записать на слух.
Körermiken tatarlıq bir oñğanlıq?
Сообщение отредактировал RiverRat - Понедельник, 19.07.2010, 16:41 |
|
| |
O-skin | Дата: Понедельник, 19.07.2010, 19:42 | Сообщение # 51 |
Рядовой
| RiverRat, Не сожалей на вкус и цвет как говорится! На слух я сам запишу просто думал может готовенькое есть:) Добавлено (19.07.2010, 19:42) --------------------------------------------- Yigithan, сагъол за ссылку Акъай!
|
|
| |
RiverRat | Дата: Пятница, 30.07.2010, 16:03 | Сообщение # 52 |
Сержант
| QINALI PARMAQ Qınalı parmaq, cez tırnaq, Altın oymaq, ah, ah. Seniñ tatlı tiliñe Olurmı toymaq, ah, ah? Pencereme kün tiymiy Meyvalıqtan, ah, ah. Em sarardım, em soldım, Sevdalıqtan, ah, ah. Altın çekken terazem Darasından, ah, ah. Aylanayım közüniñ Qarasından, ah, ah! Qınalı parmaq, cez tırnaq Kestirgende, ah, ah. Rahmet olsun, nur yaqsın Östürgende, ah, ah! ASMA SALINCAQ Bağçada qurdım asma salıncaq, Kim sallanacaq? Yar kelir, yar keçip, Yar sallanacaq! Puf yastıqlar yaptırdım, Kim yastanacaq? Yar kelir, yar keçip, Yar yastanacaq! Güzellerin güzeli Kimniñ olacaq? Şü qarşıdan kelgen güzel Menim olacaq! SEYDOSMAN Seydosman saray saldırğan Boydan da boyğa. Sen nişanda yoq ediñ Hoş keldiñ toyğa! Qazan-qazan et asıp Soğanıñ yoqmı? Öz başıñdan toy yasap Tuvğanıñ yoqmı? Seydosman saray saldırğan Töbesi şişe. Oynağanım külgenim Esime tüşe. Feslegen ektim qorağa Qoqlamağa Özüm qadam sav bolsun Coqlamağa. Keteceksiñ ketecek Deryalar aşıp. Sen cılamay kim cılar Cüregi taşıp? QALAYLI QAZAN (bir variantı) Qalaylı qazan asılsın Kül bolıp sönsin, Büyük-küçük cümlege Qayırlı bolsun! Qalaylı qazan içinde Qaz balası, Qıznı baştan çıqarğan Öz anası. Beline quşaq yaptırdım Çevresi sırma, Anavğa-mınavğa köz etip Boynuma urma. Qalaylı qazan içinde Qaz etimiz, Cıyında-toyda oynamaq Adetimiz.
Сообщение отредактировал RiverRat - Пятница, 30.07.2010, 16:04 |
|
| |
Yigithan | Дата: Вторник, 17.08.2010, 13:09 | Сообщение # 53 |
Полковник
| RİKA ÇİNGİZ - AT MENİ Su oldu yağmurdan azbarım Ant kibi sözlerime sen inanma Yoq, kerçek söylemez yollarım Sararım arzularımı amma almam Sen gizlice altımdan baqarsıñ Menim bir vaqıt sen ep bir olamazsıñ Söyle angi yañlış yaptım şeylerini Olmaz iç bir şey at meni at meni At meni Yüregim senin oldu, oylârıñ saña uydu İşte at meni Sevgime dayanamam, senin ep bir olamam Meni, meni, at meni… At dedim, amma bin peşmanlarnen Boş oldu yüregimin sarayları Yaz desem elime o da yazmay Kör oldu aynen yıldız, ep ağlarım...
|
|
| |
Yigithan | Дата: Вторник, 21.09.2010, 23:33 | Сообщение # 54 |
Полковник
| Bağdad kibi şeer yohtur Ana kibi yar yohtur! (2 kere) Şu sözlerni, ah anaçığım, Bağışlayım men saña! (2 kere) Babam bizi östürdi, Kel eliñi öpeyim. (2 kere) Yıllar keçse, künler keçse Yüregimde sen menim. (2 kere) Tatar tatar, qırımtatar Kimler bizleri bile. (2 kere) Ana baba balarıñı Qucaqlayıp sen qutar. (2 kere)
|
|
| |
@rsen | Дата: Понедельник, 22.11.2010, 14:08 | Сообщение # 55 |
Рядовой
| "севгили къым" помогите с текстом
|
|
| |
RiverRat | Дата: Суббота, 22.01.2011, 20:28 | Сообщение # 56 |
Сержант
| Işın Karaca icrasında bir de güzel dürkü eşittim yaqında, birev daa begenir bekim. İşte, bo Uyanış Sana dargın değilim gidişlerin bir anlık öfke Yok sebebi zaman geçer acım diner ahhh Sözlerim siyah beyaz ne farkeder ki Yas dediğin o gün sürer devam eder hayat Farkındayım zaman kalmadı Gidişin ani bir karar olmadı Farkındayım zaman kalmadı Yanlış yeminler bir son bulmalı Savunma savaşım aynı Giderken yüreğin ayrı yola düşmüş Yeni bir aşka kanıp yanmış bizi yıkıp giderken Yapma! savaşım aynı Giderken yüreğin ayrı yola düşmüş Yeni bir aşka kanıp yanmış Daha bizi sönüdrmeden yapmaaaaaa ! Farkındayım zaman kalmadı Gidişin ani bir karar olmadı Farkındayım zaman kalmadı Yanlış yeminler bir son bulmalı http://www.youtube.com/watch?v=8c0dcFnLD34&feature=related *** Aqşam bolsa cigitler Aqşam bolsa cigitler, ay Minerler atqa. Eger canım sav bolsa, ay İç bermem catqa. Aygidi, seniñ tal beliñ, Qamışday qolıñ. Gür bağçaday körüne, ay Sen cürgen colıñ. Aylandı baş, ketti aqıl, Qalmadı mende Tenim qaldı tentirep, ay Cüregim sende. http://www.youtube.com/watch?v=YWgwPshEzSs *** Mınav dürkü Qırımda toylarda aytıla ‘hit’ bolıp ketmesi mümkün, allelem Kelin keled (qaraçay-malqar tilinde) Kelin kelgendi bizni üyge cerni carıta, Quvanç bergendi caşnı, qıznı da carıq cırlata, Qobuz soğulsun, toy etilsin carıq toy üyde, Dombay soyulsun, qazan qaynasın caşavnı töründe. Kelin uyala bosağabızdan atlağandı, Qayınanası alına barıp quçaqlağandı, Qobuz soğulsun, toy etilsin carıq toy üyde, Dombay soyulsun, qazan qaynasın caşavnı töründe. Caşla hayt degiz tatlı qonaqlağa qarağız, Quvanç etsinle, carıq bolsunla, iygi carığız, Qobuz soğulsun, toy etilsin carıq toy üyde, Dombay soyulsun, qazan qaynasın caşavnı töründe. http://www.youtube.com/watch?v=DA3GGYkokmk&feature=related Bo da bir güzel birisi, o da qaraçay-malqarca Men süyeme Men süyeme – sen süymeysin, ne eteyim? Men küyeme – sen küymeysin, ne eteyim? İnanama – inanmaysin, ne eteyim? Qıynalama – qıynalmaysın, ne eteyim? Sen köllüse – men tüyülme sen körerse, Sen süymese men süygença sen körerse, Caşavumsa caşavuma sen tölerse, Başlavumsa collarıma col nögerse. Sen süymeyse men süygende ne mağana? Men külmeyme sen külgende ne mağana? Cürek avuruv mende bolup carsıymasa, Sen meni sansız etip qayğırmaysa. http://www.youtube.com/watch?v=qIkX0WuL0dI&feature=related
Сообщение отредактировал RiverRat - Суббота, 22.01.2011, 21:14 |
|
| |
Yigithan | Дата: Воскресенье, 20.03.2011, 22:54 | Сообщение # 57 |
Полковник
| Server Kakura - Qırımım Yer yüzüniñ köksünde gül kibi Qırım. Menim Ana Vatanım em menim yırım. Aqmescit em Yalta, Kefe em Eski Qırım, Aqyar, Kezlev, Sudaq, Canköy - menim Qırımım. Aluşta, Alupka, Keriç, Qarasuvbazar, Zuya, İçki, İslâm Terek ve Büyük Onlar, Aqşeyh, Alma Tarhan, Saq, Bağçasaray, Baydar ava, Or Qapı sizni selâmlay. Yaşa, gülle Qırımım - menim Vatanım! Seniñ içün feda olsun, qanım ve canım. Yaşa, gülle Qırımım - menim Vatanım! Bir danesiñ dünyada canım Qırımım. Alla, Alla, ne güzel! Er şey Alladan. İç bir şey ayırmasın bizni Vatandan.
|
|
| |
Yigithan | Дата: Воскресенье, 03.04.2011, 22:02 | Сообщение # 58 |
Полковник
| NAZİFE REİZOVA - GİDENE BAH GİDENE Gidene bah gidene aman aman, Boyu benzer fidane. Çoh aradım bulamadım Senin kibi bir dane. Vardım çeşme başına aman aman Gügüm hoydum taşına. Men asretlik bilmez edim O da keldi başıma. Uç gögercin uçurdum Yedi derya keçirdim. Ağlamaya istemedim Oynap külüp keçirdim.
|
|
| |
RiverRat | Дата: Понедельник, 04.04.2011, 21:55 | Сообщение # 59 |
Сержант
| Bu da bir manalı yır (qaraçayca) Atam Tış cürtda bolalsam deb baş, Köb cıl aylandı taulu caş Tüşünde curtqa qaytqaned, Atası aurub catqan ed, Caşı da aña aytqan ed: - Auruma atam, tur örge, Guloş tayağıñ bolayım. Keçe sen abınnıq cerge, Men çıraq bolub canayım! Nasıbda menden turaqlab, Qaçqı cel sürgen çapraqlay Aylandım körmey seni men Günah alğanma men senden, Keç atam, meni keçerseñ: - Auruma atam, tur örge, Guloş tayağıñ bolayım. Keçe sen abınnıq cerge, Men çıraq bolub canayım! Tañ attı, caş da uyandı, Tuvğan curtuna atlandı. Sav körelsem deb atanı, Sağışında köre anı, Aytadı caş carsıy canı: - Auruma atam, tur örge, Guloş tayağıñ bolayım. Keçe sen abınnıq cerge, Men çıraq bolub canayım! Qaytdı caş Ata curtuna, Atası çıqmay allına. Eşitdi açı hapar ol, Qabırlarğa tutqandı col, Bavurlanğandı ol körge, Atası turmaydı örge... http://www.youtube.com/watch?v=wVxH3J0qGCM&feature=related * 'Guloş tayaq' degeni - qoltuq tayaq, 'hapar' degeni - haber, qalğanı añlaşlı.
Сообщение отредактировал RiverRat - Понедельник, 04.04.2011, 21:58 |
|
| |
Yigithan | Дата: Пятница, 08.04.2011, 00:19 | Сообщение # 60 |
Полковник
| EMİNE MUSTAFAYEVA - DOSTUM Dostum menim bağışla sen Yazmadım men çoq saña Ne içün söylerim Tez olıp kel sen yanıma Kene çoq tüşler körem men Beraber biz ekimiz Uçup keten, yavaş geçen Bizim künlerimiz Ya ne desen de sevgi var O taraftan indemem Amma dost bir dane var Er gün aqar köz yaşlar aqar
|
|
| |
|