Йырларынъ сёзлери (тексты песен, lyrics)
| |
RiverRat | Дата: Среда, 03.02.2010, 11:26 | Сообщение # 31 |
Сержант
Статус: Offline
| Quote (O-skin) RiverRat! чокъ сагъол акъай. Алла разы болсун! Бир де къырымчакъ халкъ йыры расткельди якъында, оны да язайым: Kökte Uçqan Samalyot Kökte de uçqan samalyotnı Qanatında kümüş bar. Yerde de yürgen Qırımçaqnı, Yüregini o qırğan. Açılıñ dağlar, yol beriñ bağlar, Yol beriñ bağlar keçmege. Şu dünyağa canımdan bezdim, Toldurıñ qadeñi içmege. Qurğuçımı men alayım, Azbarıña qonayım. Aylar da degil, yıllar da degil, Omürlik yareñ olayım. Я "Якъярдан учкъан самальот" деген йырнынъ сёзлерини бирев билеми?
Körermiken tatarlıq bir oñğanlıq?
|
|
| |
Bayrach | Дата: Суббота, 06.03.2010, 23:36 | Сообщение # 32 |
Рядовой
| Arabası tınğırday Arabası tınğırday, atları oynay Bek maqtaylar şo caşnı ay, köriyik ayday Derya taşqan suv salqın, kel içiyik yar Cuma günü üyleden soñ, korişiyik yar Aytar-aytar qalq meni gunamnı alır Oynaganım, külgenim ay, canıma qalır Boş bilezik, qoş yüzük, elleri nazık yar Oynap külip qavuşmasaq bizge yazıq yar Siberia Siberia de köyımıs, üyimis qaldı Siberianıñ collarında ölümıs qaldı Bağlama: Ey Allağım sen qurtar bizni rusnıñ qolından İç bir vaqıt çıqmamıs seniñ doğru colundan Siberia dünyanıñ eñ uzaq colu Bo yerde gür tatar, musülman tolı Bağlama: Ketecekmen bo yerden davullı toyday Tuvğanlarımıs qalacaq mayraşqan qoyday Bağlama: Bo yerde bir vaqıt oqulmaz ezan Bo zavallar bilmezler nedir ramazan Bağlama: Aqyar Qaçar da edim men Aq-yardan Qara deñiz bolmasa Atar edim men ozemni Anem de babam bolmasa Biz Aq-yardan çıqqan soñra Qazalar tolu bek qaldı Anem, babam, qız qardaşım Közleri tolıp yaş qaldı Kökte de uçqan samalyotnıñ Qanatlarıñ kim qurğan? Frontta ölgen askerlernıñ Cenazelerin kim qılğan? Aya qıyın, vay Aq-yar Turma da menim qarşımda Olay tuvul can bermezsın Onyedi-onsekiz yaşında
Сообщение отредактировал Bayrach - Суббота, 06.03.2010, 23:43 |
|
| |
RiverRat | Дата: Понедельник, 08.03.2010, 19:43 | Сообщение # 33 |
Сержант
| Bayrach, zametiñçün köp sav bol, aqay! Quote (Bayrach) Siberia Siberia de köyımıs, üyimis qaldı Siberianıñ collarında ölümıs qaldı Bağlama: Ey Allağım sen qurtar bizni rusnıñ qolından İç bir vaqıt çıqmamıs seniñ doğru colundan Siberia dünyanıñ eñ uzaq colu Bo yerde gür tatar, musülman tolı Bağlama: Ketecekmen bo yerden davullı toyday Tuvğanlarımıs qalacaq mayraşqan qoyday Bağlama: Bo yerde bir vaqıt oqulmaz ezan Bo zavallar bilmezler nedir ramazan Bağlama: Men onıñ biraz başqaca variantını eşitken edim: SİBİR COLU Sibir colu dünyanıñ eñ uzaq colu, Onda bizim halq, müsülman tolu. Ey Allam, sen qurtar şu zalımnın qolundan, İç bir vaqıt çıqmamız seniñ doğru coluñdan! Sibirge vozlar toqtamay keter, Öz yurtuñdan ayrılmaq ölümden beter. Ey Allam, qurtar bizni Rusiyenin qolundan, İç bir vaqıt çıqmamız seniñ doğru coluñdan!
Сообщение отредактировал RiverRat - Понедельник, 08.03.2010, 21:28 |
|
| |
Bayrach | Дата: Четверг, 11.03.2010, 21:59 | Сообщение # 34 |
Рядовой
| RiverRat, Alla razı bolsun, aman qıyın tügül. E, ''siberia'' cırın variantlar men bellesem köptir Yalcin Faik - Ant etkenmen aytaman Aqşam, saba, catsam, tursam Ant etkenmen aytaman Qayta-qayta, ayta-ayta men artıma qaytaman Qanım qaynay, canım caynay Ant etkenmen cırlasam ''Savluqman qal tatarlıq''nı ''bastırıq''man sırlasam ''Ant etkenmen milletimniñ yarasını sarmağa'' Dep baqırsam bu keñ dünya boşluqlar da tar mağa Aytqan sayın, aytacağım kele, qalbım qaltıray Emellerim töpesinde bir altın ay caltıray Ant etkenmen ant etkeniñ antı içün ölmege Qaysı cigit emin ete menmen duşman bölmege Siz qorqsanıs mına caşlar men aldında ketermen Tavnı, taşnı, car, cılğanı tal tüzgün col etermen... Добавлено (11.03.2010, 21:59) --------------------------------------------- Caşlıq Dünyada her şeşek maalinde açar İnsanniñ şeşegi caşlıqta bolar Caşlıqtan her insan bir seper keçer Caşlıqtır ömürde eñ tatlı künler Caşlıq başqa bir kelir, ay çalayıq Oynap, külip dünyada şeñ yaşayıq Uzaq demiy toy cıyın açılmasın Dülber şeşek qızlarnı şay tanırsın Toy cıyında saylanır qızlar caşlar Tatlı sözler süygili cürek baylar Caşlıq başqa bir kelir, ay çalayıq Oynap, külip dünyada şeñ yaşayıq Sıqtı oyunğa caş bolıp başlağanda Cürek buvıp qaltıray oynağanda Yala-yala qızara zor oynarsın O vaqıtta toy yarsın qız sultansıs Caşlıq başqa bir kelir, ay çalayıq Oynap, külip dünyada şeñ yaşayıq Uzaq zamet, eziyet, iç tuyulmaz Caşlıqten, caşlıqta neler bolmaz, Caşlıq başqa bir kelir, ay çalayıq Oynap, külip dünyada şeñ yaşayıq
Сообщение отредактировал Bayrach - Вторник, 09.03.2010, 16:54 |
|
| |
O-skin | Дата: Среда, 14.04.2010, 18:53 | Сообщение # 35 |
Рядовой
| Баллар кене селям алейкум... мына селям алейкум ве елимдеки кемане тюркулерин сёзлерини быльген язса... сагъолуныз
|
|
| |
RiverRat | Дата: Пятница, 16.04.2010, 15:04 | Сообщение # 36 |
Сержант
| O-skin, olân, Mina selâm aleykümnı yüz bir türlü varyantı bardır! Mınavı olardan birisi: MINA, SELÂM ALEYKÜM Caş: Mına, selâm aleyküm, men de keldim, alay, Atımnıñ başın baylamay, cibere berdim, alay. Qız: Aleyküm selâm, qoş keldiñ, sen ekensiñ, alay, Bağçalarda açılğan gül ekensiñ, alay. Caş: Selâmımdan başladım elifke-taşqa, alay, Qutlı bolsın toyıñız qartqa-caşqa, alay. Qız: Aqşam qayır, aq şavle, keyfler nice, alay? İşte, keldi aldıma bir eglence, alay. Caş: Öte-kete cüresiñ, köralmayman, alay, Ne qalpte bolğanıñ bilalmayman, alay. Qız: Ne demege bilmeymen, ne aytmağa, alay, İstemeymen men seni muğaytmağa, alay. Caş: Ayday mañlay, cayday qaş, Çolpanday közüñ, alay, Oymaçıqday avuzdan altınday sözüñ, alay. Qız: Alay degen avuzıñdan bal yedirmek, alay, Anca menim muradım şay dedirmek, alay. Caş: Aydıñız, qızlar, çıñlayıq, gürdelensin, alay, Duşman közi kör bolsın, perdelensin, alay.
|
|
| |
O-skin | Дата: Вторник, 20.04.2010, 15:00 | Сообщение # 37 |
Рядовой
| RiverRat, Кене де сагъол акъай... артык бире шей керек олса, башта санъа язаджам:)
|
|
| |
RiverRat | Дата: Пятница, 23.04.2010, 18:42 | Сообщение # 38 |
Сержант
| O-skin, tartınmay soray ber, qardaş. Bilgenimni yazarman. Добавлено (23.04.2010, 18:42) --------------------------------------------- Men pıçağım qayırdım, qorazım soydım, alay Bir qorazman köy toydı, özüm de şiştim, alay Qoraz da bolsa yaradı bir kerekke, alay On eki metiy may çıqtı çibörekke, alay Altmış-yetmiş qudağıy, seksen quda, alay Bir qorazman atqardıq eki ortanı, alay
Сообщение отредактировал RiverRat - Вторник, 20.04.2010, 20:10 |
|
| |
Диночка | Дата: Суббота, 24.04.2010, 20:20 | Сообщение # 39 |
Рядовой
| Всем селям!!! Люди, у кого есть слова песни DJ BebeK - Yosmam. Поделитесь пожалуйста. Заранее огромное спасибо!
Сообщение отредактировал Диночка - Суббота, 24.04.2010, 20:20 |
|
| |
RiverRat | Дата: Среда, 28.04.2010, 17:46 | Сообщение # 40 |
Сержант
| Quote (Диночка) Всем селям!!! Люди, у кого есть слова песни DJ BebeK - Yosmam. Поделитесь пожалуйста. Заранее огромное спасибо! Kemançemin Telleri (Yosmam) Kemaçemin telleri, Yosmam, bağlamadır bağlama. Gidersem de gelirim, Yosmam, menim içün ağlama. Al başıñdan çemberiñni, Yosmam, beñziñ açılsın, açılsın. Alçaqlara qarlar yağar irimez olur, Ketti yarem uzaqlara gorülmez olur. Alçaqlara qarlar yağar üşümediñmi? Bu işlerniñ soñrasını tüşünmediñmi? Kemançe çala-çala, Yosmam, ağırdı parmaqlarım. Ey, qız, kozüñ ne tutar, Yosmam, menim yalvarmaqlarım. Al başıñdan çemberiñni, Yosmam, beñziñ açılsın, açılsın. Alçaqlara qarlar yağar irimez olur, Ketti yarem uzaqlara gorülmez olur. Alçaqlara qarlar yağar üşümediñmi? Bu işlerniñ soñrasını tüşünmediñmi? Mına bo yerden: http://beemp3.com/download.php?file=5451809&song=Yosmam dıñnap yazdım. Добавлено (28.04.2010, 17:01) --------------------------------------------- KELİN TÜRKÜSİ Artıq kelin olasıñ, Başı telli duvaqlı qız. Artıq kelin olasıñ, On parmağı qınalı qız. Artıq kelin olasıñ, Alma kibi yanaqlı qız. Artıq kelin olasıñ, Kiraz kibi dudaqlı qız. Добавлено (28.04.2010, 17:46) --------------------------------------------- KELİN CIRI Cılama, kelin, cılama, Avurlıq basar. Barğan yerde qazannı Qaynanañ asar. Ezan taşta bir molla Cez tayaqlı. Baba curtta müsafir Qısqaayaqlı. Ketecekmen köyümden Bayraq açıp. Men cılamay kim cılar, Cüregi taşıp? Ketecekmen üyümden Davullı toyday. Aqranlarım qalacaq Mañraşqan qoyday.
Сообщение отредактировал RiverRat - Среда, 28.04.2010, 17:47 |
|
| |
Диночка | Дата: Вторник, 04.05.2010, 18:05 | Сообщение # 41 |
Рядовой
| Чокъ согъ ол!!!!!!!!!
|
|
| |
RiverRat | Дата: Вторник, 22.06.2010, 16:16 | Сообщение # 42 |
Сержант
| Alla razı bolsun, savbol degen sav bolsun! Добавлено (22.06.2010, 16:16) --------------------------------------------- Ay, oğlan, tatarmısın? Ay, oğlan tatarmısın? Şeftali satarmısın? Şeftali şöyle dursun, ay, oğlan, Benimle kaçarmısın? Aydı, yarim qaya başına, qaya başına Al beni yanına yanı başına. Ey, oğlan imana gel, Dolaş da pınara gel. İç bahanen yok ise ay oğlan Elini yu'mağa gel Haydi yarim kaya başına kaya başına Al beni yanına yanı başına Şü dürkü Nuray Aliler icrasında: http://1.2.hidemyass.com/encrypt....FTU0%3D
|
|
| |
O-skin | Дата: Суббота, 26.06.2010, 13:11 | Сообщение # 43 |
Рядовой
| Селям алекуйм Всем. RiverRat, сразу обращяюсь к тебе:) слова песен группы Фаэтон возможно найти?
|
|
| |
линара | Дата: Среда, 30.06.2010, 14:26 | Сообщение # 44 |
Рядовой
| селям алейкум!!! напишите пожалуйста слова песни "танъ йылдызы" очень нужно!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Yigithan | Дата: Суббота, 03.07.2010, 21:13 | Сообщение # 45 |
Полковник
| Танъ йылдызы Танъ йылдызы парылдай, Эп юрек агълай, Айрылмакъта гонълюм ёкътыр, Назлы да Лейлям, яр. Танъ йылдызы парылдай, Ай къаршымда, яр. Тюрлю-тюрлю мусибетлер Вар башымда, яр. Бир алманы болейик, Эки этейик, Эки гонъюль бир олса, Юр кетейик, яр.
|
|
| |
|